Søgefelt

Primære faneblade

  Vælg en rigtig fagforening

  Når din faglige organisation er Forsikringsforbundet, så får du den bedste sikkerhed og tryghed i dit arbejdsliv.

  Forsikringsforbundet er fagforeningen for alle medarbejdere i forsikrings- og pensionsselskaber, alarmcentraler og a-kasser.

  Det er vigtigt for dig og for Forsikringsforbundet's arbejde for medarbejderne i selskaberne, at du vælger en rigtig fagforening. Det er let at blive forvirret over de tilbud fra faglige organisationer, som du ser i reklamer. Disse ’alternative’ foreninger er ikke rigtige fagforeninger.

  Du skal vælge en rigtig fagforening fordi den forhandler din overenskomst med arbejdsgiverne. Det er rygraden i den danske model*. I forsikringsbranchen er det kun Forsikringsforbundet, som sikrer din løn, pension og tryghed gennem overenskomsten.

  De alternative foreninger har ingen overenskomst i branchen.

  Som rigtig fagforening organiserer Forsikringsforbundet alene ansatte i forsikringsbranchen (og herunder pensionsselskaber, alarmcentraler og a-kasser). Det giver dig et fagligt fællesskab, og os et indgående kendskab til din situation.

  Forsikringsforbundet har personaleforeninger og tillidsrepræsentanter i selskaberne, som arbejder lokalt for at hjælpe dig og dine kolleger.

  Via de forskellig links til venstre kan du læse meget mere om, hvad Forsikringsforbundet kan tilbyde dig som medlem, eller blot klikke på 'Bliv medlem nu!' og melde dig ind.

  Venlig hilsen

  Landsformand Charlotte Hougaard og næstformand Lone Clausen (tv på foto)

  *Den danske model bygger på organisering af medarbejderne i fagforeninger, der står stærkt over for arbejdsgiverne og dermed sikrer en positiv dialog. For dig betyder det gode løn-, pensions- og arbejdsforhold.

  Få overblik over den nye dagpengereform

  29. juni 2017

  Politikerne har igen taget fat på dagpengesystemet og gennemført en ræ...