Søgefelt

Primære faneblade

  Tillidsrepræsentant

  Hvervet som tillidsrepræsenant giver mange nyttige kompetencer og kan være et springbrædt for en videre karriere. I dette afsnit på hjemmesiden finder du information om Forsikringsforbundets uddannelse for tillidsrepræsentanter samt information for dig, der måtte overveje at påtage dig hvervet for at hjælpe og støtte dine kolleger.

  Bemærk, at nogle informationer kan være lukket af for ikke-medlemmer eller kræver, at du er tillidsrepræsentant. Husk at logge ind, så du ser den information, der er relevant for dig.

  Forsikringsforbundet har en omfattende uddannelse for tillidsrepræsentanter, som skal sikre at medlemmerne af Forsikringsforbundet får den bedste service og mest kompetente rådgivning. Uddannelsen af tillidsrepræsentanter hedder Grunduddannelsen i Organisation (GO-uddannelsen). Ud over GO-uddannelsen deltager tillidsrepræsentanterne løbende på seminarer, møder, efteruddannelse og temadage som har til formål at sikre, at deres kompetencer holdes opdateret og de får viden om de seneste regler og lovgivning, og er klar til at støtte medlemmerne som bisiddere ved vanskelige samtaler, som f.eks. sygesamtaler, advarsler, opsigelser etc.

  Det at være tillidsrepræsentant giver kompetencer og hjælper med at skabe et netværk, som kan bruges i mange sammenhæng - også som afsæt for en videre karriere uden for det faglige system.

  Hvis du overvejer muligheden for at blive tillidsrepræsentant, så læs videre under menupunktet "Bliv tillidsrepræsentant". Du bør også kontakte din lokale personaleforening for at høre nærmere om hvervet og om, hvordan reglerne er for at blive valgt som tillidsrepræsentant.

  Hvis du ikke har en lokal personaleforening i dit selskab, så kontakt en af Forsikringsforbundet's faglige konsulenter hvis du har spørgsmål.

  Kontaktperson:

  Få overblik over den nye dagpengereform

  29. juni 2017

  Politikerne har igen taget fat på dagpengesystemet og gennemført en ræ...