Søgefelt

Primære faneblade

  Lån & Spar

  Medlemsfordel forsikringsforbundet lån & spar

  En eksklusiv aftale med Lån & Spar giver dig som medlem af Forsikringsforbundet adgang til attraktive tilbud på bl.a. lønkonto, billån, boliglån og gratis MasterCard.

  Få Danmarks højeste rente på lønkontoen hos Lån & Spar
  En af medlemsfordelene er lønkontoen LSBprivat. Her får du hele 5% i rente på de første 50.000 kr. – og 0% på resten. Det er Danmarks højeste indlånsrente. Du kan i realiteten få op til 2.500 kr. i renter om året. Det er bestemt også en slags penge.

  Billigt billån – specielt til dig
  Går du i biltanker og ønsker et billån, er det også noget banken kan hjælpe med.

  Fornuftige råd og renter på boliglån 
  Om du bor i ejer, leje- eller andelsbolig, får du boligrådgivning og boliglån på fornuftige betingelser. Banken tager også løbende temperaturen på din boligøkonomi, og giver dig konkrete bud på, hvordan du kan optimere den.

  Studiekonto
  Få en studiekonto med gode renter og vilkår - f.eks. 2,25% i rente på de første 50.000 kr. Kassekredit på op til 50.000 kr og 5% i rente. Gratis Visa/Dankort og MasterCard. Se mere på studiekonto.dk

  Tag et uforpligtende møde 
  Ring direkte på 3378 1978 eller gå ind på lsb.dk/forsikringsforbundet og book et møde - her kan du også læse betingelserne for lønkontoen LSBprivat m.m. At skifte bank er ikke så besværligt, som mange tror. Finder du de nødvendige papirer frem og tager dig tid til et møde, så klarer Lån & Spar resten – også kontakten til din nuværende bank.

   

  Få overblik over den nye dagpengereform

  29. juni 2017

  Politikerne har igen taget fat på dagpengesystemet og gennemført en ræ...