Søgefelt

Primære faneblade

  Jobsøgning

  Forsikringsforbundet guider dig igennem hvad du skal overveje, inden du går i gang med din jobsøgning.
  Log på Forsikringsforbundet og brug værktøjerne her på siden til at få retning på din jobsøgning.

  Få retning på din ansøgning og dit CV

  Er det længe siden du sidst har skrevet en ansøgning? Brug værktøjerne i menuen til venstre - så sikrer du dig, at din ansøgning og dit CV bliver målrettet.

  En god ansøgning starter med et godt forarbejde.

  Din ansøgning skal give et billede af ”dig i jobbet”, så arbejdsgiver får en idé om, hvordan du vil gribe arbejdsopgaverne an.

  I Forsikringsforbundet formidler vi én sammenhængende metode til moderne effektiv jobsøgning. Ikke fordi det er den eneste metode der kan virke, men fordi vi har erfaring med, at netop denne metode er den mest effektive.

  Du har som medlem mulighed for at blive guidet igennem processen fra research af stillingsopslag til opbygning af din ansøgning, så din ansøgning og dit cv bliver relevant og interessant for modtageren.

  Bliver du kaldt til jobsamtale, så sørg for at være velforberedt. Du kan via vores hjemmeside forberede dig på de sandsynlige spørgsmål, som typisk vil blive stillet.

  Når du har haft en personlig karriererådgivning, har du efterfølgende mulighed for at få sparring på dine jobansøgninger hos Forsikringsforbundet's karrierekonsulent.

  Brug siderne i venstremenuen til at få facon på din jobsøgning.
  Husk, du skal være logget ind for at at kunne se og tilgå siderne.


  Ikke medlem af Forsikringsforbundet? Bliv medlem nu og få afgang til Forsikringsforbundet's karriereudviklingsværktøjer

  Som medlem af Forsikringsforbundet får du et personligt login til hjemmesiden. Dit login giver dig adgang til samtlige værktøjer og services på Forsikringsforbundet.dk - herunder hele karriere-afsnittet med omfattende praktisk information om karriereplanlægning og jobsøgning.

  Meld dig ind i dag og få retning på din jobsøgning og CV.

  BLIV MEDLEM NU

  Kontaktperson:

  Få overblik over den nye dagpengereform

  29. juni 2017

  Politikerne har igen taget fat på dagpengesystemet og gennemført en ræ...