Søgefelt

Primære faneblade

  Forsikringer

  Som medlem hos Forsikringsforbundet kan du købe private forsikringer hos Runa Forsikring.

  Runa Forsikring tilbyder forsikringer, som giver dig den økonomiske tryghed, du har brug for, hvis du bliver ramt af en skade eller en ulykke. Det gælder bl.a.:

  • Indboforsikring
  • Bilforsikring
  • Husforsikring
  • Ulykkesforsikring
  • Rejseforsikring og mange flere

  Bedst i test flere gange i træk
  Forsikringerne i Runa Forsikring er kåret bedst i test af Forbrugerrådet Tænk Penge flere gange i træk målt på pris og dækning. Det glæder blandt andet ulykke og hus i 2013, rejse i 2014 og indbo og bil i 2015.
  Den konkurrencedygtige pris og de gode dækninger, får du automatisk, bare du er medlemsberettiget. Du skal derfor ikke forhandle dig til en god pris.

  Medlemsejet
  Runa Forsikring er ejet af medlemmerne. Overskuddet går derfor tilbage til medlemmerne i form af skadeerstatninger, produktforbedringerne eller lavere priser, hvis der er overskud på en forsikring, og ikke mindst anciennitetsrabat, når du har haft en indboforsikring i mindst 6 år. Det betyder også at du kan forvente at få en god rådgivende service og tillidsfuld skadebehandling. 

  Om Runa Forsikring
  Runa Forsikring er en del af LB Forsikring, der også består af Lærerstandens Brandforsikring, Bauta Forsikring og FDM Forsikring. Tilsammen er LB Forsikring Danmarks femte største forsikringsselskab målt på de forsikringer, LB Forsikring tilbyder. 

  Kontakt Runa Forsikring på:
  Tlf. 33 32 22 00
  E-mail postkasse@lb.dk

  Du kan læse mere om forsikringerne ved at klikke på de forskellige links nedenfor.

  Få overblik over den nye dagpengereform

  29. juni 2017

  Politikerne har igen taget fat på dagpengesystemet og gennemført en ræ...