Søgefelt

Primære faneblade

  Arbejdsmiljø

  Arbejdsmiljø er kombinationen af de påvirkninger, relationer og vilkår som den enkelte oplever på sit arbejde. Arbejdsmiljø er styret af den sociale og teknologiske udvikling i branchen og i samfundet. Endelig påvirker arbejdsmiljø menneskers helbred på kort sigt samt til den fysiske og psykiske sundhed på længere sigt.

  Arbejdsmiljø i forsikring og pensionsselskaber er med et stadig større fokus rettet mod det psykiske arbejdsmiljø. Men der er også mange opgaver for arbejdsmiljøorganisationen omkring indeklima, storrumskontorer og ergonomi.

  Det er selskaberne selv, der skal løse deres arbejdsmiljøspørgsmål. Det skal foregå i et samarbejde mellem ledelsen og arbejdsmiljørepræsentanterne. Arbejdsmiljøet vedrører hver enkelt medarbejder, så det er vigtigt, at medarbejderne inddrages så meget som muligt.

  Arbejdsmiljøorganisationen kan få hjælp hos Arbejdstilsynet, arbejdsmiljørådgivere og hos Forsikringsforbundet på 33 12 42 42 eller info@forsikringsforbundet.dk.

  Forsikringsforbundet mener, at et godt og sundt arbejdsmiljø er forudsætningen for et godt arbejde og en sund virksomhed.

  Hent også info og inspiration på disse links:

  at.dk

  arbejdsmiljoweb.dk

  arbejdsmiljoviden.dk

  ftf.dk/arbejdsmiljoe

   

  Kontaktperson:
  Marie Hein Haslev på telefon 26157000 eller email mah@forsikringsforbundet.dk

  Få overblik over den nye dagpengereform

  29. juni 2017

  Politikerne har igen taget fat på dagpengesystemet og gennemført en ræ...